2002-08-21, 07:03
NAJO DI PREISE SAND ECHT A BISSL GSCHISSN 27 euro am Tog des is echt net billig wonses um 10 euro billiga mochts kumman a vielleicht mehr leit najo da stromzaun is a gmiadlich zum onheutn wei do reissts die amoi a bissl her versetzts den zaun um an Meter don passt des / Bauts an north shore oda auch EVIL EYE TRail genannt wie auf de oagn VIDEOS und in BISCHOFSMAIS / und die spurrillen im oberen streckenteil der DH strecken miasatz a nu aussbessern / jo des warads scho sonst a geile Anlog
NAJO UND DIE WC/DUSCHANLAGEN SOLLTEN ETWAS LÄNGER GEÖFFNET SEIN BEIM FORUMSTREFF HOB I MI MIDN KÄRCHA DUSCHT UND DES WOA SOWOS VON KOIT DES WOSSA OIDA UND 1 EURO FÜR 8 minuten woames wos gfollad ma / AUFS HEISSL KONN EH NU IM HOTEL SALZBURGER HOF GEH ABA I GLAUB NUR BIS 10 UHR OISO SCHEISSTS SO LONGTS NO SCHEISSN KINNTS
wos soi do doa
Edited by System_of_a_up on 2002-08-21 01:19.
NAJO UND DIE WC/DUSCHANLAGEN SOLLTEN ETWAS LÄNGER GEÖFFNET SEIN BEIM FORUMSTREFF HOB I MI MIDN KÄRCHA DUSCHT UND DES WOA SOWOS VON KOIT DES WOSSA OIDA UND 1 EURO FÜR 8 minuten woames wos gfollad ma / AUFS HEISSL KONN EH NU IM HOTEL SALZBURGER HOF GEH ABA I GLAUB NUR BIS 10 UHR OISO SCHEISSTS SO LONGTS NO SCHEISSN KINNTS
wos soi do doa
Edited by System_of_a_up on 2002-08-21 01:19.